Matematik

Matematik spørgsmål.

14. september 2013 af Niko83 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal løse denne ligning.:
e- e-t=0

Hvis man skal løse denne ligning, skal man ikke bruge ln på begge side af ligningen.

Min spørgsmål er: Kan man bruge ln(0) eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2013 af mathon

    e- e-t = 0

    e2t - 1 = 0

    e2t = 1

    2t = 0

    t = 0

   


Svar #2
14. september 2013 af Niko83 (Slettet)

Kan ikke forstå den måde du har løst ligningen,. Jeg ved det godt at ln(e)=1, men hvordan får du e2t.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2013 af mathon

…ved at multiplicere på begge sider med et.


Svar #4
14. september 2013 af Niko83 (Slettet)

10000000000000000 tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2013 af 123434 (Slettet)

Er det integral eller logaritme?


Svar #6
14. september 2013 af Niko83 (Slettet)

Vektor


Skriv et svar til: Matematik spørgsmål.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.