Matematik

y=0,59x+49 oversat til almindeligt sprog

15. september 2013 af ClaraHerbøl (Slettet) - Niveau: C-niveau

Et teleselskab fastlægger deres takster ud fra følgende formel : y=0,59x+49

hvor x betegner antal talte minutter og y betegner den månedlige regning. Der er fri sms og fri data op til 200MB.

Hvad betyder de to konstanter 0,59 og 49 oversat til almindeligt sprog? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2013 af Erik Morsing (Slettet)

Hvis du nu havde skrevet enhederne, så var det hele nemmere. Det skal sandsynligvis være::

Den samlede pris = 59 øre pr minut du taler * antallet af minutter + 49 kr.


Skriv et svar til: y=0,59x+49 oversat til almindeligt sprog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.