Matematik

ligninger mat

19. september 2013 af Nielsen203 - Niveau: 9. klasse

hej har bruge for jeres hjælp er der nogen deer kan hjælpe mig og tak på forhånd..

det er opgave 233 og 234

linken er nederst

Vedhæftet fil: Ligninger.pdf

Svar #1
19. september 2013 af Nielsen203

er der nogen der kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2013 af Drunkmunky (Slettet)

Til den første.

Lad f=far, m=mor, s=søren.

Så kan du oversætte oplysninger til:

f+m+s=84

f=4+m

f=5*s

Så er det bare at løse disse tre ligninger med tre ubekendte.


Svar #3
19. september 2013 af Nielsen203

forklare den lige please jeg har det lidt svært


Skriv et svar til: ligninger mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.