Matematik

Vægt, Kg-pris, Pris

19. september 2013 af Sara9999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan finder man prisen, hvis man har kiloprisen og vægten? Hvordan finder man vægten, hvis man har kiloprisen og prisen??

Nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2013 af LarsJensen0 (Slettet)

Kiloprisen er det antal kroner som et kg koster. Prisen er så antal kilo gange med kiloprisen, eksempelvis:

Kilopris = 25 kr.

Vægt = 0,5 kg

Pris = 25 gang 0,5 lig med 12,50 kr

Det er herefter nemt at opstille regneregler for at komme frem og tilbage mellem de forskellige enheder.

Hilsen Lars


Skriv et svar til: Vægt, Kg-pris, Pris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.