Matematik

sæt uden for parentes

19. september 2013 af sazy (Slettet)

Hey har svært ved at sætte uden for parentes, og håbede på nogen kunne hjælpe :)! 
 

1, 10a – 5b 

2, 6 – 2x = 

3, -6ab + 4a =

4, 18a - 3a² = 

5, 12 - 6a = 

Håber jeg kan få hjælp =D


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2013 af 123434 (Slettet)

10a-5b

5(2a-b)


Svar #2
19. september 2013 af sazy (Slettet)

Tusind tak :)! 


Svar #3
19. september 2013 af sazy (Slettet)

Nogen som kan hjælpe med disse 2 ? 

3, -6ab + 4a =

4, 18a - 3a²  = 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2013 af 123434 (Slettet)

Find hvad begge tal går op i. 6 og 4 går begge op i 2

2a*(-3b+2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2013 af mathon

        -6ab + 4a  = (-2a)•3b + (-2a)•(-2)  =  (-2a)(3b - 2)


Skriv et svar til: sæt uden for parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.