Dansk

Firkant og Trekant

20. september 2013 af Fico (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan er det man finder trekant og firkant?? Kan ikke huske...

O= Udsagnsled 
X=Grundled 
Trekant= ?? 
Firkant= ?? 



Hjææælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man plejer vist at bruge trekantsymbolet Δ under genstandsled (direkte objekt), og firkanten under hensynsled (indirekte objekt).


Svar #2
20. september 2013 af Fico (Slettet)

Takker :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2013 af 123434 (Slettet)

Ole gav Pia en bog

Ole:grundled

gav:udsagnsled

Pia:hensynsled

en bog:genstandsled


Skriv et svar til: Firkant og Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.