Fysik

Bestem parallaksen

22. september 2013 af Ceciliaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder: Afstanden til stjernen Wolf 424A er 4,35 pc. Bestem parallaksen for stjernen

Jeg har via google omregnet 4,35 pc. til 13423*10^14 km

Så har jeg brugt formlen: sin(V) = 1AE / d

Mine udregninger

sin(V) = 150*10^6 / 13423*10^14

sin(V) = 1.11748*10^−10

sin^-1(1.11748*10^−10)=6.40269*10^−9

Mit spørgsmål er, om det godt kan blive opløftet i -9? hvis ikke, hvad er det så jeg har gjort forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2013 af matematiknissen (Slettet)

Du skal vist indsætte værdien af d i AE (eller regne 1 AE om til pc).


Skriv et svar til: Bestem parallaksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.