Matematik

Problem med ligning

23. september 2013 af Millu1999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa :) 

Jeg har lidt problemer med en ligning, har prøvet at se flere forskellige vidioer om ligninger forskellige steder, men forstår det ikke fordi det ikke har noget med den ligning jeg skal løse at gøre :( 

Ligningen lyder:

4(x+2)=3x+5

Tak på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Gang parentesen ud på venstre side, og isoler så x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2013 af mathon

              a·(b+c) = (a·b + a·c) = a·b + a·c


Skriv et svar til: Problem med ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.