Matematik

Brøker Blandet Tal HASTER :)

23. september 2013 af monii98 - Niveau: 8. klasse

Her kommer opgaven, håber i kan hjælpe, tak på forhånd :)

11. Løs følgende opgaver:

a. 24 1/4 + 1/2 = 24 3/4     (Kan i ikke komme med en god udregning til den)

b. 13 3/5 + 4/5 = 14 2/5     (God udregning igen)

c. 31 1/4 + 3/4 = 30 1/2    (God udregning igen igen)

Det eneste jeg skal have hjælp til, det er i kommer med en udregning har skrevet facit.. Tak :P


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

1/2+1/4 = 2/8+4/8 = 6/8 = 3/4 + 24 = 24 3/4


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Læg de ægte brøker sammen f8rst og læg så de hele tal til bagefter.

Det sidste stykke skal nok være subtraktion

c. 31 1/4 - 3/4 = 30 1/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Den mindste fællesnævner er 4.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2013 af Gliates (Slettet)

#3

Er det forkert?


Skriv et svar til: Brøker Blandet Tal HASTER :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.