Fysik
Vands fordampnings varme
31. oktober 2005 af
LarsUlri (Slettet)
Jeg har skrevet: Grafen er helt klart lineær, da y = ax + b er en lineærfunktion.
Den er også proportionel da den er konstant (y * x = k, hvor k er konstant)
Er det rigtigt?
Grafen kan ses lige her: http://img.photobucket.com/albums/v687/rippedkid/graf.png
(hele forsøget, handlede om at regne vands fordampningsvarme ud)!
Den er også proportionel da den er konstant (y * x = k, hvor k er konstant)
Er det rigtigt?
Grafen kan ses lige her: http://img.photobucket.com/albums/v687/rippedkid/graf.png
(hele forsøget, handlede om at regne vands fordampningsvarme ud)!
Svar #1
31. oktober 2005 af LarsUlri (Slettet)
Hvis I evt. synes jeg skal tilføje mere må I meget gerne skrive det! På forhånd tak :)
Svar #2
31. oktober 2005 af nikolaj_p (Slettet)
Hvis y*x = k er den omvendt proportional, hvilket den IKKE er her. Jeg vil ud fra din graf sige, at den med god tilnærmelse er proportional (y = k*x
Skriv et svar til: Vands fordampnings varme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
