Matematik

Hjælp! Matematik aflevering.

24. september 2013 af Freja2110 (Slettet)

Hej alle. Mig og min veninde er lidt uenige i en opgave. Hvis i kan hælpe ville jeg blive glad. :-) 

Opgaven lyder. 

I uge 44 havde Rasmus følgende arbejdstider: 

Mandag 14:00 - 18:00 
Fredag 13:30 - 16:00 
Lørdag 09:00 - 12:15
Søndag 08:00 - 11:45 


Så opgaven lyder: Beregn Rasmus' løn i uge 44. 

HVERDAGE ALMINDELIG TIMELØN = 53,40 KR. 
LØRDAGE ALMINDELIGE TIMELØN + 49,15 KR.
SØNDAGE ALMINDELIGE TIMELØN + 61,20 KR.

 

TAK PÅ FORHÅND :-) 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2013 af SuneChr

Antal timer mandag gange 53,40 kr
Antal timer fredag gange 53,40 kr
Antal timer lørdag gange (53,40 kr + 49,15 kr)
Antal timer søndag gange (53,40 kr + 61,20 kr)
Løn i alt i uge 44 :   Læg de fire udregninger sammen.
15 min = 0,25 time
30 min = 0,5 time
45 min = 0,75 time
 


Svar #2
24. september 2013 af Freja2110 (Slettet)

Mange taak :-)


Skriv et svar til: Hjælp! Matematik aflevering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.