Matematik

Er det her mon rigtigt? (omskrivning)

26. september 2013 af MINI11 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1 dm2 til m2= 0,000001

  1cm3 til m3=  0,000000001


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt.

Benyt, at 1 dm = 0,1 m , og at 1 cm = 0,01 m .


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)


Skriv et svar til: Er det her mon rigtigt? (omskrivning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.