Matematik

Ligning

28. september 2013 af Chafila (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej alle

Sidder virkelig og kæmper med denne ligning(se vedlagt).

Håber meget på hjælp :)

Tak på forhånd
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

x- 7x + 16 = x + 1

x2 - 8x + 15 = 0

Faktoriserer

(x - 3) (x - 5) = 0

x = 3 v 5


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det havde været lidt nemmer blot at skrive ligningen her

x2 -7x +16 = x + 1 

Isoler alle led på venstre side og løs 2.-gradsligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.