Matematik

ligning

29. september 2013 af erjeg (Slettet)

Hej jeg har en matematik aflevering for:)

jeg kan ikke få denne ligning til at give det rigtigte resultat 

3(x+4)=-2(x+1)

jeg får det til:

3x-12=-2-2

3x-12+12=-2-2+12

3x=-2x+10

3x-2x=2x-2x+10

1x/10


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af 123434 (Slettet)

3x-12=-2x-2

3x-12+12=-2x-2+12

3x=-2x+10

3x+2x=10

5x=10

5x/5=10/5

x=2


Svar #2
29. september 2013 af erjeg (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.