Dansk

hvad menes der?

29. september 2013 af michallaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Den urbane verden sætter en bonus på visuel genkendelse (eller erkendelse).


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af mathon

Den urbane verden = den kulturelle verden

sætter bonus på = sætter pris på

visuel genkendelse = hvad der kan genkendes med øjet

.

Den urbane verden sætter en bonus på visuel genkendelse =
Den kulturelle verden sætter pris på, hvad der genkendes synligt.


Svar #2
29. september 2013 af michallaa (Slettet)

kan du give en fortolkning af det? 

så vi mennesker ser kun tingene på det ydre, men ikke det indre? eller???? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2013 af mathon

Nu står sætningen løsrevet fra sin kontekst.


Svar #4
29. september 2013 af michallaa (Slettet)

det var meget hjælp tak ;).


Skriv et svar til: hvad menes der?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.