Kemi

Buffersystem som anvendes til pH=7,10

30. september 2013 af DKPS (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej håber en kan hjælpe mig tak på forhånd

Et buffersystem der kan anvendes når man ønsker at fremstille en buffer med pH = 7,10 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2013 af mathon

                            H2PO4-/HPO42-         pKs(H2PO4-) = 7,20

                       pH = pKs + log(nb/ns)

                       nb/ns = 10pH-pKs = 107,10-7,20 = 0,7943

                      

              


Skriv et svar til: Buffersystem som anvendes til pH=7,10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.