Matematik

Omregn minutter til timer

04. oktober 2013 af Rebeccakennig (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvis jeg skal omregne 470 minutter til timer hvor meget er det så??

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2013 af Moderatoren

Ved du hvor mange minutter, der er på en time?


Svar #2
04. oktober 2013 af Rebeccakennig (Slettet)

Ja 60minutter

Svar #3
04. oktober 2013 af Rebeccakennig (Slettet)

Hvad gør jeg så?

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2013 af Moderatoren

Du kan finde ud af hvor mange gange 60 minutter går op i 470 minutter. Ved du hvad det er det samme som at gøre?


Svar #5
04. oktober 2013 af Rebeccakennig (Slettet)

At dividere 470 med 60??

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. oktober 2013 af mathon

470 minutter = 420 minutter + 50 minutter = 7•(60 min) + 50 min = 7 timer + (50/60) time = 75/6 time


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. oktober 2013 af Moderatoren

#5

Ja:)


Svar #8
04. oktober 2013 af Rebeccakennig (Slettet)

Er svaret så 7 timer og 50 minutter??

Svar #9
04. oktober 2013 af Rebeccakennig (Slettet)

Tak Jeppe101:)

Brugbart svar (0)

Svar #10
04. oktober 2013 af Moderatoren

Nu du har lært metoden, så en anden smart ting, man kan gøre nu om dage:

er at google:

"470 minutter i timer"


Svar #11
04. oktober 2013 af Rebeccakennig (Slettet)

Det prøvede jeg, der kom ikke nogen ordenlig hjælp

Skriv et svar til: Omregn minutter til timer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.