Fysik

Omkreds

06. oktober 2013 af helenahansen1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal beregne omkredsen af et rektangel: 

O=2*(3m+2cm)= 10 

Men hvilken enhed for jeg det ud i?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af mathon

  Om = 2 • ((300 cm) + (2 cm)) = 604 cm = 6,04 m


Svar #2
06. oktober 2013 af helenahansen1 (Slettet)

Tak 


Skriv et svar til: Omkreds

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.