Matematik

bestem funktionsforskrift

06. oktober 2013 af mmmooo34 (Slettet) - Niveau: C-niveau

man har en parabelbue ATB toppunktet: (0,80) A (-200,0) B (200,0) man skal finde funktionsforskrift.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af SuneChr

Man har generelt:
                           ax2 + bx + c  =  f (x)
(I)                     a·02 + b·0 + c  =  80
(II)   a·(- 200)2 + b·(- 200) + c  =  0
(III)           a·2002 + b·200 + c  =  0


Svar #2
06. oktober 2013 af mmmooo34 (Slettet)

da vi kender c skal man bruge 2 ligninger med 2 ubekendte ik sandt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2013 af oppenede

Jo indsæt 80 på c i (II) og (III) fra #1


Svar #4
06. oktober 2013 af mmmooo34 (Slettet)

beregning længden af lodrette afstivninger fra 1-7 der oplyses at den vandrette afstand mellem hver afstivning er 25 meter.


Skriv et svar til: bestem funktionsforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.