Matematik

Højde på cylinder

06. oktober 2013 af stinejenna (Slettet)
Hej.

Jeg har virkelig brug for hjælp til at finde højden på en cylinder.

De informationer jeg har er: radius= 4 cm og cylinderen skal indholde 1 liter.

Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Er radius 4dm eller 4 cm eller en anden enhed?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2013 af lvr34 (Slettet)

Benyt, at rumfanget af en cylinder er givet ved V = π · r2 · h


Svar #3
06. oktober 2013 af stinejenna (Slettet)

4 cm.
Undskyld men forstår det stadig ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

4cm=0,4dm

1dm^3=0,4dm^2*3,14*h

Isoler' h


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. oktober 2013 af lvr34 (Slettet)

Isoleres h i formlen V = π · r2 · h, haves

    h = V / (π · r2)

Indsæt da de kendte værdier for V og r


Skriv et svar til: Højde på cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.