Matematik

cirklen

06. oktober 2013 af One_Smash (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er disse oplysninger indskrevet korrekt i cirklens ligning?

C = (-2,1) r = 5

(x+2)2 + (y-1)2 = 52

Hvis ja, super...

Hvis nej, hvorfor ikke?

tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

   ja
   det er korrekt


Skriv et svar til: cirklen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.