Matematik

er dette korrekt?

08. oktober 2013 af LW09 (Slettet)

To funktioner f og g er bestemt ved f(x) = x0.7 , g(x) = 1/32 x2 + 1

Graferne for f og g afgrænser i første kvadrant en punktmængde, M, der har et areal

a) Bestem arealet af M

solve(x0.7=1/(32*x2+1,x) = x=1.049 or x=12.44

derefer laver man intergral regning


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du antyder i solve-udtrykket, at funktionen g(x) er

g(x) = 1/(32x2 + 1)   ?

Der mangler en parentes i dit solve-udtryk.


Svar #2
08. oktober 2013 af LW09 (Slettet)

Hov parantesen er en fejl 

solve(x0.7=1/32*x2+1,x) = x=1.049 or x=12.44


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så funktionen g(x) er

g(x) = (1/32)x2 + 1   ?

Din fremgangsmåde er korrekt.


Svar #4
08. oktober 2013 af LW09 (Slettet)

Ja :) g(x) = 1/32 x2 + 1


Skriv et svar til: er dette korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.