Matematik

Vektor, længdeformel

09. oktober 2013 af LIFEisHARD - Niveau: A-niveau

Det ville være en stor hjælp...... 

Nogen der kender længdeformel for vektor, som jeg kan bruge til at løse denne opgave ? 

på forhånd tak . :) 

Vedhæftet fil: 2013-10-09_2034.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

      

benyt at længden af vektor a = [a1, a2] er givet ved
       |a| = √(a12+a22)

asdasdf :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2013 af mathon

3D
         m = [m1,m2,m3]  
         |m| = √(m12 + m22 + m32)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man kan altid beregne længden af en vektor a ved

|a|2 = aa .


Svar #4
09. oktober 2013 af LIFEisHARD

Kan det her så passe, eller har jeg regnet forkert?

PÅ forhånd tak : ) 

Vedhæftet fil:2013-10-09_2107.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

er korrekt  

.. men du burde selv kunne udregne disse i hovedet


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det ser rigtigt ud.


Svar #7
09. oktober 2013 af LIFEisHARD

Ja, men på min skole bruger vi Nspire. Alle afleveringer samt noter skrives derinde, derfor udregnes det automatisk. 

Mange tak! :) 


Skriv et svar til: Vektor, længdeformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.