Matematik

Er dette korrekt?

16. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvad er kvadratmeterprisen pr. år i den 2 værelses lejlighed i Nyborg?

(NYBORG

2 vær. lejl. 40m2

pr. md. 3500'-)

3500:400*365= 31.937,50kr.

-tak :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. oktober 2013 af mathon

kvadratmeterprisen pr. år
                                           ((3500 kr/mdr) • (12 mdr/år) ) / (40 m2) = 1050 kr/(m2·år)


Svar #2
16. oktober 2013 af Laurawedel (Slettet)

hvor mange procent udgør forbruget af den månedlige husleje i Nyborg?

900/3500 = 0,25

900*4=3600 


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. oktober 2013 af mathon

det relative forbrug
                                  900/3500 = 0,257

det relative forbrug
i procent
                                 (900/35)•(1%) = 25,7%


Skriv et svar til: Er dette korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.