Matematik

Geometri...

20. oktober 2013 af Bobsburgers (Slettet)

Help me. 

9.004: På figuren ses to ensvinklede trekanter ABC og AB'C'. Det oplyses at:
AB=10, AC=6, AB'=15
samt at
∠ACB og ∠AC'B' er rette.
Beregn BC og B'C':

Vi finder fordoblingskonstanten (k):
k=((15)/(10))= 1,5.
Derfor kan vi finde AC' som er 6*1,5 = 9

Men det kommer jeg ingen vegne med.

Skal jo finde BC og B'C'....
Men jeg kender kun den rette vinkel?

What do i do?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2013 af peter lind

Brug pytagoras

k er ikke en fordoblingskonstant. Hvis den var det skulle der gælde k=2


Skriv et svar til: Geometri...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.