Matematik

Hjælp med de opgaver i KAAN please :)

21. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)
Hjælp søde mennesker
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
21. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Gerne med udregninger så jeg kan følge meeed:)

Brugbart svar (1)

Svar #2
21. oktober 2013 af 012343210

1)Stiller 3 ligninger op med 3 ubekendte. A=Anne, B=Bo og C=Carsten. Ligningerne er skrevet ud fra teksten

A+B+C=440

B*0,5=A

C+100=A+B

Prøv lige at se om du ikke kan løse den selv først.

2)Volumen af en boks er længden*bredde*højde og da de har samme enhed (m) vil resultatet bliver i kubikmeter m^3

3)Arealet består af 2 ting en firkant samt en halvcirkel (dog passer tegningen ikke helt med det da cirklen bliver mindre end firkantens bredde).

A1: Højde gange bredde (firkanten)

A2: Pi*r^2 *0,5 (Halv cirkel)

A=A1+A2

4)Tegn kordinatorne ind i et kordinatsystem som angivet. Så får du en retvinkelt trekant. Bestem højde og bredde. A=h*b*0,5

(1,5), (1,2) og (-3,5). Når det spejles i x aksen skifter y-koordinaten fortegn: (1,-5), (1,-2) og (-3,-5)

Prøv at løse dem ud fra hvad jeg har skrevet, så vil jeg gerne kigge det igennem for dig når du har lavet det.


Svar #3
21. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Forstår ikke helt den med opgave 1 med lukninger resten har nogle Lunde ladet dem skriver om lidt håber du vil rette :)

Svar #4
21. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Ligninger

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. oktober 2013 af 012343210

1)Stiller 3 ligninger op med 3 ubekendte. A=Anne, B=Bo og C=Carsten. Ligningerne er skrevet ud fra teksten

A+B+C=440         Anne bog og Carsten skal dele 440 kr. Dvs. hvis de ligger deres penge sammen har de 440 kr. 

B=A*0,5              Bo får halvt så meget som Anne. (beklager den skrev jeg forkert op før) dvs. Bo = halvdelen af Anne

C=A+B -100        Carsten får 100 kr. mindre end de 2 andre til sammen. Carsten = Anne og bo lagt sammen minus de 100 kr, som han får mindre end når deres penge er lagt sammen

Så er det bare at løse 3 ligninger med 3 ubekendte. Er det den del der driller også?


Svar #6
21. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Kan ikke finde ud af det du må hjælpe lidt mere :(

2)
Rumfang af en container. 2,5•2.2•1,4=. 7,7m3

3)
Grundens areal Pi•14^2:2 = 307,87~ 308
30•40= 1200
1200+308=. 1508

5) 4x+6=3x+6
4x-3x+6=3x-3x+6
X+6-6=6-6
X=0

2(x-3)=3(x+1)
2x-6=3x+3
2x-2x-6=3x-2x+3
-6-3=x+3-3
-9=x

Håber du kan rette ? :)

Svar #7
21. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Nej det det med sådan du skriver det op på kan du ikke hjælpe med at regne den ud :(

Svar #8
21. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Hvordan kan jeg skrive ligningerne jeg ved ikke hvor meget Anne får så det der problemet ligger dsv :(

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Anne = A || Bo = B || Carsten = C

Anne = 2*B

Bo = B

Carsten = (2*B) + B + 100

440 = 2B + B + 2B + B - 100

540 = 6B

B = 90

A = 2*B = 180

C = 180 + 90-100 = 170

90 + 180 + 170 = 440 


Svar #10
21. oktober 2013 af Liselotteeee (Slettet)

Seriøst er helt væk kan du ikke skrive det med tal?
Og ef det andet rigtigt ?

Skriv et svar til: Hjælp med de opgaver i KAAN please :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.