Matematik

Procentregning ' der driller!

21. oktober 2013 af Nikolaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Prisen på en vare stiger fra 3499 kr til 3999 kr.

Med hvor mange % er prisen steget?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

(3999-3499)/3499*100


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2013 af mathon

eller

                        3999 / 3499 = 1+r

                        1 + r = 1,1429

                        r = 0,1429 = 14,29%


Skriv et svar til: Procentregning ' der driller!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.