Andre fag

Hvad udtrykker k1 & k2 i nyttefunktionen u(x1, x2)=k1x1+k2x2

23. oktober 2013 af Jesper1991 - Niveau: Universitet/Videregående

I nyttefunktionen for perfekte substitutter:

u(x1, x2) = k1x1 + k2x2   , k1, k2 > 0

Hvad er det helt præcis k1 og k2 udtrykker?


Skriv et svar til: Hvad udtrykker k1 & k2 i nyttefunktionen u(x1, x2)=k1x1+k2x2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.