Matematik

Find løsningerne til ligningen

28. oktober 2013 af mysweetrose (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan regner jeg denne opgave? Sidder fast ved denne :S
"Find løsninger til ligningen:
(x2-7x+12)(2x2-x-1)=0"


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2013 af mathon

                      (x2-7x+12)(2x2-x-1) = 2(x-4)(x-3)(x-1)(x+(1/2)) = 0

efter faktorisering af de to andengradspolynomier.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2013 af metropolitaner (Slettet)

Der er tale om 2 andengradsligninger og du skal henvise til nul-reglen.

x2-7x+12=0 eller 2x2-x-1=0

du kan så løse de to andengradsligninger.


Skriv et svar til: Find løsningerne til ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.