Matematik

En parabel givet ved forskriften f(x)3x^2+bx+c

28. oktober 2013 af Rikke65 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej håber nogen kan hjælpe :)

En parabel givet ved forskriften
 

a) Bestem b og c, så parablen får rødderne 2 og 3


b) Bestem b og c, så parablen får dobbeltroden -2

håber nogen kan hjælpe hurtigt :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2013 af peter lind

Et andengrads polynomium med rødderne r1 og r2 kan skrives som a(x-r1)(x-r2). Dette gælder også hvis r1=r2


Svar #2
28. oktober 2013 af Rikke65 (Slettet)

og hvad er r  denne samenhæng?


Svar #3
28. oktober 2013 af Rikke65 (Slettet)

ubs min forskift lød følgende

f(x)3x^2+bx+c


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2013 af peter lind

#2 I opgave a) er r1=2 og r2=3 I spørgsmål b) er r1=r2=-2


Skriv et svar til: En parabel givet ved forskriften f(x)3x^2+bx+c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.