Matematik

Parameterfremstilling til ligning

28. oktober 2013 af lolbabe (Slettet) - Niveau: A-niveau

Parameterfremstillingen: (x y)=(-3 6)+t*(11 -2)

som blev lavet om til ligning på formen ax+by+d=0 

altså 2x+11y-60=0

OPGGAVEN LYDER SÅ

bestem ligning for l på formen y=ax+b

altså isolere y, men det volder problemer.

Nogen der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2013 af mathon

                          2x + 11y - 60 = 0

                          11y = -2x + 60

                          y = -(2/11)x + (60/11)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2013 af Anar2 (Slettet)

eller læs i din mat bog da det hele er super forklaret.. 


Skriv et svar til: Parameterfremstilling til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.