Matematik

Håber jeg der er nogen der kan svarer på dette

28. oktober 2013 af HFNU (Slettet)

Jeg har et spørgsmål som jeg hurtigst muligt godt kunne tænke mig at få hjælp til at løse;) Det er min afleveringsopgave i matematik så jeg er meget taknemmelig overfor den hjælp jeg kan få.

Familen Hansen regner med, at prisen på deres hus vokser med 1 % om året fremover. Hvor mange år går der,før at huset er over 3millioner værd.( Lav en tabel med husprisen år for år).

Prisen på huset er 2.850 000 kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2013 af mathon


                   Pn = Po•1,01n

                   1,01n = (Pn/Po)…

                  


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2013 af mathon


                  Hint:   brug log-funktionen


Svar #3
28. oktober 2013 af HFNU (Slettet)

Hej 1000tak fordi du hjælper:) Men er lidt lost hvad er Pn???Hvad er den formel...er det ligesom kapitelfremskrivnings faktoreren?


Svar #4
29. oktober 2013 af HFNU (Slettet)

Tror ikke vi har lært omkring det med log endnu desværre:( men har hørt om det.


Svar #5
29. oktober 2013 af HFNU (Slettet)

Du ved ikke om man kan bruge kapitalfremskrivningsformen vel:)??? For jeg ved jo hvad prisen for huset er og ved at den skal være over 3 mio, og renten er 1 % så skal jeg vel kun finde hvor mange år det tager ikke;)?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2013 af mathon

P står blot for P(ris) og
er helt den samme som
                                                    Kn = Ko•(1+0,01)n


Svar #7
30. oktober 2013 af HFNU (Slettet)

Taaaaak :) nu har jeg fundet ud af det. 


Skriv et svar til: Håber jeg der er nogen der kan svarer på dette

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.