Matematik

Linjens Ligning

29. oktober 2013 af AbsaTabz (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej Allesammen, jeg håber at der er nogen som kan hjælpe mig :)

Hvis man tager et kordinatsystem hvad er Linjens Lining?

F.eks her er den x = 2 

Hvad betyder det her "x = 2"? Er der nogen som kan forklare det i dybden. Tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

x = 2 er ligningen for den rette linie parallel med y-aksen gennem punktet (2 , 0).


Svar #2
29. oktober 2013 af AbsaTabz (Slettet)

Vil det så sige at den skære y-aksen? Altså ved 0.


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej. Linien er jo som nævnt parallel med y-aksen.


Svar #4
29. oktober 2013 af AbsaTabz (Slettet)

Mange tak :) Nu forstår jeg 


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Hvad er det nu den slags funktioner kaldes. Har helt glemt det. 


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Der er ikke tale om en funktion, men om ligningen for en ret linie.


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. oktober 2013 af mathon

hvad er Linjens Lining?

         linjens ligning er slet og ret
                                                       l:   {P(x,y) | x=2 ∧ y ∈ R}            

         linjen har ingen hældningskoefficient.

hvilket er indholdet i #2 udtrykt lidt anderledes.


Skriv et svar til: Linjens Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.