Matematik
cos, sin, tan, eftertjekning af resultater
06. november 2005 af
sprit (Slettet)
kender I en side, hvor man kan taste kensdte oplysninger om en trekant ind, og så regner den de resterende sider og vinkler ud?
skal lige have eftertjekket mine resultater i mat, nemlig.
skal lige have eftertjekket mine resultater i mat, nemlig.
Svar #4
06. november 2005 af sprit (Slettet)
Har lidt problemer med denne her:
"Bestem de resterende sider og vinkler samt areal.
C = 35, a = 40, b = 30"
c^2 = sqr(40^2+30^2-2*40*30*cos(35)
=
c = 23,109
sin(35)/23,1... = sin(A)/40
=
sin^-1((sin(35)*40)/23,1...) = A
83,25 grader = A
... men det passer ikke med min tegning!
"Bestem de resterende sider og vinkler samt areal.
C = 35, a = 40, b = 30"
c^2 = sqr(40^2+30^2-2*40*30*cos(35)
=
c = 23,109
sin(35)/23,1... = sin(A)/40
=
sin^-1((sin(35)*40)/23,1...) = A
83,25 grader = A
... men det passer ikke med min tegning!
Svar #5
06. november 2005 af sprit (Slettet)
ups, c skal ikke være c^2, men det er bare en indskrivningsfejl, resultatet er vist okay. eller hvad?!
Svar #7
06. november 2005 af sprit (Slettet)
når jeg angiver resultatet, skal jeg så bruge:
=
eller
~ (og skal det være en eller to bølgestreger?)
for jeg runder jo resultatet af, ikke??
=
eller
~ (og skal det være en eller to bølgestreger?)
for jeg runder jo resultatet af, ikke??
Skriv et svar til: cos, sin, tan, eftertjekning af resultater
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
