Matematik

Matematik aflevering

04. november 2013 af Derya2990 (Slettet)
Hjælp mig er færdig når jeg har lavet det her
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af 012343210

2.3) gider ikke tegne her indre fra og kan ikke se de rigtige ta på billedet

2.4) Der er 5 ringe dvs. at svaret er 5!=5*4*3*2*1 =120 muligheder

2.5) Da der kun er 2 ringe der skal placeres nu: 3!=3*2*1 = 6 muligheder

Sandsynligheden for at tegne rigtig første gang: 1/6*100 =16,67%


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.