Matematik

beregne omkreds når man kender radius?

04. november 2013 af LullerBuller123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jep, overskriften siger vel sig selv :) 

Forresten er det omkredsen af en cirkel jeg skal beregne!

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af 123434 (Slettet)

F.eks. hvis radius=3

O=3*2*3,14=18,84

eller

O=6*3,14=18,84


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt udtrykket for en cirkels omkreds

O = 2π·r


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2013 af SuneChr

# 1
Man bør anvende tasten [π] på en lommeregner eller anden teknologi, når man kalkulerer,
med mindre der i opgaven står, at man skal bruge  22/7  eller 3,14.


Skriv et svar til: beregne omkreds når man kender radius?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.