Matematik

X% af 300?=

05. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

Hvordan regner man: X% af 300? (F.eks. X= 70)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2013 af PeterValberg

(x/300)·100% =

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2013 af mathon


     x•10-2•300 = x • 3


Svar #3
05. november 2013 af Katjubaki (Slettet)

Tak xD


Skriv et svar til: X% af 300?=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.