Matematik

Bestem længden af Diagonalerne

07. november 2013 af Kush2990 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 I firkant ABCD er AB=3; BC=4  CD=6 og AD=7  B (vinkel) = 60 grader.
Bestem længden ad diagonalerne AC og BD


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2013 af peter lind

Lav en tegning med diagonalerne. De opdeler firkanten i nogle trekanter. Du skal så beregne vinkler og sider i trekanterne


Skriv et svar til: Bestem længden af Diagonalerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.