Matematik

Cylinder vægt

08. november 2013 af kev22 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej.

Har 2 cylinder.

Nr.1 har en diameter og højde på 2 meter

nr. 2 har en diameter på 1 m og en højde på 1 meter.

massefylden for beton er: 2,3 t/m^3

Hvor meget vejer disse 2 cylinder?

Hvordan gør jeg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2013 af PeterValberg

Beregn deres volume (rumfang) i m3 og multiplicer derefter med massefylden

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. november 2013 af kev22 (Slettet)

Tak :D


Svar #3
08. november 2013 af kev22 (Slettet)

Har fået begge til 16,3 Ton, passer det?


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. november 2013 af 123434 (Slettet)

Ved ikke om, jeg er kommet til at sjuske med enhederne.

Jeg får bare

V=3,14*r^2*h

V=3,14*1^2m*2m=6,28 m^3

6,28 m^3*2,3t/m^3=14,4 t/m^3


Skriv et svar til: Cylinder vægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.