Matematik

Svært Matematik

09. november 2013 af overkontroversiel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Hvordan finder man ud af denne opgave. Se vedhæftede billede.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2013 af Chrystine (Slettet)

Jeg får det til 64π.

Tegn radierne i cirklerne så de danner en retvinklet trekant med linjestykket mellem B og midten af AB.
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2013 af lfdahl (Slettet)

Der må gælde r22 = r12 + 8, hvor r1 er den lille cirkels radius.

Ringens areal er: Aring = π(r22 - r12) = π 82 = 64π


Skriv et svar til: Svært Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.