Matematik
funktion
værdierne af en kontinueret funktion F(x) to punkter a og b F(a) = 2 og F(b) = 8 og F'(x) = f(x)
Jeg skal finde værdien af ∫a b f(x) dx?
Hvordan gør jeg det?
Svar #1
10. november 2013 af Andersen11 (Slettet)
Benyt, at når F(x) er en stamfunktion til f(x), er
a∫b f(x) dx = F(b) - F(a)
Svar #3
10. november 2013 af Andersen11 (Slettet)
#2
Nej, man skal trække F(a) fra F(b), som det er angivet i #1.
Svar #5
10. november 2013 af Andersen11 (Slettet)
#4
Nej, det er F(b) - F(a), som det er angivet i #1.
Svar #7
10. november 2013 af Andersen11 (Slettet)
#6
Nej, det er F(b) - F(a) . Hvad forstår du ikke i de foregående svar?
Svar #9
10. november 2013 af Andersen11 (Slettet)
#8
Nej. Som det er skrevet flere gange ovenfor er det
F(b) - F(a) = 8 - 2 .
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
