Matematik

Gyldendals Gymnasiematematik B1 opgave 2026 hjælp?

11. november 2013 af Torarr (Slettet) - Niveau: B-niveau
Kan nogen hjælpe mi med denne opgave?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Lav regression til tabellens data med en eksponentiel model f(t) = b · at , hvor t måles i timer.

b) Løs ligningen f(t) = 0,25

c) Beregn

[ (f(t) - f(t+1)) / f(t) ] · 100%


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. november 2013 af PeterValberg

a) Du skal lave en eksponentiel regression over tabellens data (brug CAS-værktøj)

b) løs ligningen f(x) = 0,25

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Gyldendals Gymnasiematematik B1 opgave 2026 hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.