Matematik

Matematik spørgsmål

11. november 2013 af HFNU (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg sidder med en opgave som jeg har en smule svært ved at finde svaret til.

En person der 1,72 høj, har et BMI på 24- hvad er personens vægt??.

Nogle herinde der kan forklarer mig hvad jeg skal gøre.....Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt udtrykket, der definerer BMI ud fra en persons højde og vægt og isoler vægten af det udtryk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2013 af Skov2524 (Slettet)

BMI er defineret som:

BMI = vægt i kg / højden i meter2

Da du kender BMI og højden skal du blot isolere for vægten.

vægt i kg = BMI * højde i meter2


Svar #3
11. november 2013 af HFNU (Slettet)

Formlen for BMI : vægt i kg :højde i m^2.

Men ved ikke helt hvordan jeg kan finde vægten....har kun BMI på 24 og højde på 1,72. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du skal som sagt isolere vægten (massen) af udtrykket

BMI = m / h2

Gang med h2 på hver side.


Svar #5
11. november 2013 af HFNU (Slettet)

:) ehm jeg tror at jeg ikke er så god til ligninger....og ved ikke helt hvordan jeg skal stille det op. 

Men jeg prøver at kigge lidt på de tidligere opgaver vi har lavet omkring ligniger så-Og TAK for at i ville hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Så finder man jo

m = BMI · h2

hvor massen (m) beregnes i kg, og højden h indsættes i m.


Svar #7
11. november 2013 af HFNU (Slettet)

NÅÅÅÅR på den måde ....ok Jamen så er det jo slet ikke svært igen.

Det er 24*1,72^2= 71.

Hvor er det bare pænt af dig mange mange tak:)


Skriv et svar til: Matematik spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.