Kemi

Hvordan omregnes 7314369.419 M til g/100 ml

16. november 2013 af Lektiefreak1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan omregnes 7314369.419 M til g/100 ml?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2013 af ChemistryIsKey

Du skal kende den molare masse for at kunne lave en sådan omregning tror jeg. Så kan du bruge formlen

     M · c = (g / mol) · (mol / L) = (g · mol) / (mol · L) = g / L

Ved ikke om der er andre måder at føre det på - det er der nok, men dette er vist det letteste :)

Btw. Er det ikke en meget meget stor koncentration du har fundet? :O


Skriv et svar til: Hvordan omregnes 7314369.419 M til g/100 ml

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.