Matematik

Er der nogen der kan hjelpe mig?

17. november 2013 af hisa (Slettet)

1/4 del fra 318179

1/12 del fra 318179


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2013 af SuneChr

a)  318179 - 1/4·318179  =  3/4·318179
b)  på samme måde       =  11/12·318179


Svar #2
17. november 2013 af hisa (Slettet)

Jeg kan ikke forstå det.


Svar #3
17. november 2013 af hisa (Slettet)

Det vil sige at 318179 skal man dele i 4 fordi 1/4 del er det samme.


Svar #4
17. november 2013 af hisa (Slettet)

1/4 del fra 318179 er det 79544,75

1/12 del fra 318179 er det 26514,916


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. november 2013 af SuneChr

# 3  At gange med 1/4 er det samme som at dividere med 4.
# 4  Hvis du kun skal ha'  1/4  eller  1/12  af 318179   hedder det:  1/4 af 318179  og ikke "fra".

   1/4·318179 = 79544,75
  1/12·318179 = 26514,91666....


Svar #6
17. november 2013 af hisa (Slettet)

Mange tak for hjelp.


Skriv et svar til: Er der nogen der kan hjelpe mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.