Matematik

Udregn og forkort mest muligt.

17. november 2013 af hisa (Slettet)

A. 3*5/6   B. 7*2/12   C. 3*4/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2013 af BiologyNerd (Slettet)

A. 3*5/6 = (3*5)/6 = 15/6 = 5/2

B. 7*2/12 = (7*2)/12 = 14/12 = 7/6

C. 3*4/3 = (3*4)/3 = 12/3 = 4


Svar #2
17. november 2013 af hisa (Slettet)

Tak :-)


Skriv et svar til: Udregn og forkort mest muligt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.