Fysik

Bestemmelse af halveringstiden i sekunder og år

18. november 2013 af NaNoTecs - Niveau: A-niveau

Ra-266 er alfaradioaktiv med henfaldskonstanten k = 1,356 * 10^-11 . En prøve af stoffet har aktiviteten 5400 Bq

Hjæææææææælp!

Jeg har allerede prøvet men Jeg får

 ((ln(0.5))/(10^(−11)))=−69314718055.995

Og ((ln(0.5))/(10)) = −0.069314718055995

Jeg tror dog ikke at det er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2013 af peter lind

Jeg går ud fra at det er størrelsen, der generer dig. Med så lille en henfaldskonstant er halveringstiden meget lang så der er ikke noget mærkeligt i det


Skriv et svar til: Bestemmelse af halveringstiden i sekunder og år

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.