Fysik

Bestem acceleration

20. november 2013 af julle1991 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En cyklist er 6,0 sekunder om at bringe sin cykel fra hvile og op på 40 km/t

Bestem acceleration?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2013 af peter lind

accelleration = hastighedstilvæksten/tid


Svar #2
20. november 2013 af julle1991 (Slettet)

Hvor langt når han i løbet af de 6 sekunder? Hurtgt!!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2013 af peter lind

s=½a*t2


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2013 af mathon


          eller
                         Δs = v2/(2a)


Skriv et svar til: Bestem acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.