Matematik

forskriften for en funktion der går igennem 2,2

22. november 2013 af bambi112 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

forskriften for en funktion der går igennem 2,2, hville det være f(x) = 2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2013 af lvr34 (Slettet)

Der findes jo mange funktioner, som går igennem punktet P(2,2). Kan du prøve at beskrive lidt nærmere, hvad det er du mener?


Svar #2
22. november 2013 af bambi112 (Slettet)

Opgaven siger: Skriv forskriften for en funktion, hvis graf går igennem punktet (2,2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2013 af lvr34 (Slettet)

Så er f(x) = 2 som du selv foreslår en mulighed. Alternativer kunne f.eks. være f(x) = x eller f(x) = -x + 4. Fælles for dem er, at deres respektive grafer går igennem punktet P(2,2).


Skriv et svar til: forskriften for en funktion der går igennem 2,2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.