Matematik

isolere noget fra en ligning

24. november 2013 af MathiasJordan (Slettet) - Niveau: C-niveau

hey 

jeg har en ligning der ligner meget det her: 

(alfa*a-k*a) + sum(et eller andet hvor alfa også er med) - sum(et eller andet uden alfa) - sum(et eller andet uden alfa) =0

jeg vil gerne isolere alfa

kan jeg så bare isolere alfa fra følgende ligning  (alfa*a-k*a)=0

og sige alfa = k 

eller hvordan ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af LeonhardEuler

Prøv at formulere dig ordentligt.


Skriv et svar til: isolere noget fra en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.